Lederen zetel herstellen op kantoor

Lederen zetel herstellen

Lederen zetel herstellen zodat ik nog jarenlang plezier kan beleven met mijn zetel. Mijn eigen stoel is en blijft trouw aan mij. Dagelijks zorgt de stoel er goed voor dat ik geen last meer heb in mijn rug en dat wil ik graag zo houden. Echter ziet het leer er niet meer uit en is het hoog tijd voor verandering. Alleen is het wel zo dat ik er niet op zit te wachten om mijn stoel te moeten vervangen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om alleen het leder te laten vervangen. Een stuk goedkoper en mijn stoel kan ik behouden!

De Lederen zetel herstellen

Lederen zetel herstellen

Lederen zetel herstellen kun je het beste laten doen door Dr. Vinyl. Dit bedrijf weet als geen ander hoe dat het werk gebeuren moet. Met meer dan veertig jaar ervaring zal dit ook zeer zeker goed zitten toch? Natuurlijk is het belangrijk voor mij om te weten wat de kosten gaat worden alvorens wij akkoord geven. Hierdoor heb ik op de website van dit bedrijf een offerte opgevraagd om de kosten te weten. De offerte kreeg ik erg snel terug en de prijs die werd genoteerd is perfect.

Hier heb ik dan ook akkoord op gegeven en vervolgens werd er een datum gepland voor het herstellen van de zetel. Op de dag van afspraak stonden zij netjes bij ons op kantoor om het werk te verrichten. Onder het genot van een kop koffie konden wij toekijken hoe dat het werk verricht moet worden.