Hoe werkt Zylkene bij angstige huisdieren?

Heeft jouw huisdier regelmatig last van angsten of spanningen? Het is niet iets wat erg vaak voorkomt, maar ook zeker niks raars. Sommige huisdieren zijn nu eenmaal gevoeliger dan anderen. Gelukkig is er altijd een oplossing te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van Zylkene diervoeding. Dit is een merk dat zich speciaal richt op angstige of gespannen huisdieren. De unieke samenstelling van ingrediënten maakt dat het dier zich meer kan ontspannen, waardoor het makkelijker is om bepaald gedrag aan (of af) te leren.

Hoe pas je Zylkene producten toe?

Het is niet moeilijk om jouw viervoeter deze ondersteuning bij angst te geven, want je kunt het gewoon mengen met het voer. Je kunt kiezen voor speciale capsules die je mengt, maar ook voor de zogeheten Chews. Dit zijn eigenlijk gewoon snoepjes, maar dan met speciale bestanddelen waar ze rustig van worden. Het is maar net wat je zelf het fijnste vindt. Als je hond of kat het niet gewend is om snoepjes te krijgen dan kies je de capsules, maar als je ze liever verwent kies je voor de chews. Het effect van beiden is in ieder geval precies hetzelfde, dus wat dat betreft maakt het niks uit.

Snoepjes voor bij vuurwerkangst

Een van de belangrijkste redenen dat mensen de producten van Zylkene aanschaffen is dat hun huisdier (soms zelfs extreme) angst heeft tijdens de jaarwisseling en de week daarvoor. De knallen van het vuurwerk kunnen hard binnenkomen, en zorgen voor een verhoogde spanning bij sommige huisdieren. Dit merk is daar perfect voor en kan in diverse doseringen worden gebruikt. Het advies daarbij is om ongeveer een week van tevoren te starten met het middel. Zo kan het dier eraan wennen en is het reeds rustig voordat het begint. Dit werkt doorgaans het beste.

Angsten en spanningen bij paarden

Het merk Zylkene heeft niet alleen producten voor viervoeters zoals honden en katten, maar ook speciaal voor paarden. Dit zijn hele gevoelige dieren, en ook zij kunnen last hebben van spanningen en angsten. Zylkene Equine is een supplement dat in een zakje is verpakt, waardoor je het gemakkelijk door het voer kunt mengen. Bouw de hoeveelheid voorzichtig op en kijk wat het effect ervan is, net als bij honden en katten. Je zult na een poos merken dat het paard veel kalmer en minder bang is, en dat het beter bevelen opvolgt, wat het rijden makkelijker maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *